Samen de circulaire economie versnellen

24-09-2020

Kijk het webinar ‘Geld om te groeien, financiering van biobased innovatie’ nu terug

Op 23 september organiseerde de Green Chemistry Campus de goed bekeken live talkshow ‘Geld om te groeien, financiering van biobased innovatie’. Kijkers kregen van vier sprekers praktische tips over welke financiering wanneer geschikt is en hoe je je kansen op succesvolle financiering vergroot. Kijk het webinar nu terug!

Webinar: Geld om te groeien, financiering van biobased innovatie

In dit webinar maak je kennis met het hele plaatje van bedrijfsfinanciering: vermogen, subsidies & leningen. Je ontdekt de voor- en nadelen van deze verschillende financieringsmogelijkheden voor jouw bedrijf of project. De sprekers hebben samen 75 jaar aan ervaring, waarmee zij kansen aanreiken die je elders niet hoort. Bovendien hebben ze elk een omvangrijk netwerk dat zij graag inzetten om jouw innovatie succesvol te laten groeien.

Kijk het webinar nu terug!

 

Green Chemistry Finding Finance

Heb je behoefte aan op maat advies over de financiering van jouw bedrijf of project? Dan is Green Chemistry Finding Finance de snelste route. Green Chemistry Finding Finance biedt gemakkelijk en snel een overzicht van de opties inclusief voor- en nadelen en een helder, persoonlijk advies. Vraag Finding Finance nu aan.

Meer informatie of vrijblijvend adviesgesprek

Neem voor meer informatie of een vrijblijvend adviesgesprek contact op met business development manager Marcel Ernes via m.ernes@greenchemistrycampus.com of +31 (0)6 40 33 17 66.