Business Accelerator
voor de opschaling van
Bio-circulaire Innovaties

Nieuws

15-09-2020

ZCORE project animatie: bio-verf met superieure eigenschappen uit zeewierreststromen

Voor het ZCORE project, waar de Green Chemistry Campus projectpartner in is, is een animatie video gemaakt. De video laat zien hoe je van zeewierreststromen bio-verf kunt maken met superieure eigenschappen. Bekijk de video en laat ons weten hoe we je kunnen helpen!

Lees verder

14-09-2020

ZuidWestTV: Bergs onderzoek naar verf van zeewierresten

Onlangs interviewde ZuidWestTV interim directeur GCC Marcel Ernes over het ZCORE-project van Shared Research Center Biorizon dat onderzoekt hoe je uit de reststromen van zeewier bio-verf kunt maken met superieure eigenschappen.

Lees verder

14-09-2020

BNDeStem: Verven we straks ons huis met suiker uit zeewier? ‘Volop interesse vanuit de verfwereld’

Zaterdag 12 september publiceerde BNDeStem een interview met interim directeur GCC Marcel Ernes over het ZCORE-project van Shared Research Center Biorizon dat onderzoekt hoe je uit de reststromen van zeewier bio-verf kunt maken met superieure eigenschappen.

Lees verder

10-09-2020

Modified Materials in BNdeStem & PZC

Jos Lobee van Modified Materials en tevens GCC community member werd dankzij de Campus onlangs geïnterviewd over de door hem ontwikkelde loodvrije gewichten voor de sportvisserij. Lood verontreinigt het milieu en is schadelijk voor de gezondheid, vooral voor jonge kinderen en zwangere vrouwen. Jos biedt een duurzaam alternatief. Lees nu de artikelen in BNDeStem en PZC.

Lees verder

Volgende pagina