Nieuws

12-11-2018

Green Chemistry Campus zoekt technisch (junior) acquisitie manager (0,8 - 1,0 FTE)

Op de Green Chemistry Campus in Bergen op Zoom werken ondernemers, overheden en kennisinstellingen aan de opschaling van nieuwe, duurzame materialen en chemicaliën voor de bouwmaterialen- en verpakkingsindustrie. Hernieuwbare grondstoffen zoals olifantsgras, gft- en houtafval vormen daarvoor de basis. Voor de verdere doorgroei van de Campus zijn wij op zoek naar een gedreven technisch (junior) acquisitie manager.

Lees verder

01-11-2018

Green Chemistry Campus wint verkiezing beste publiek-private samenwerking 2018

Uit inzendingen uit het hele land is de Green Chemistry Campus gekozen tot ‘Beste Publiek-Private Samenwerking 2018’. Tijdens de Nationale Dag van Economische Zaken werd de winnaar bekendgemaakt.

Lees verder

11-10-2018

Green Chemistry Campus zoekt doortastende EHSS Manager (0,6 – 1,0 FTE)

Op de Green Chemistry Campus in Bergen op Zoom werken ondernemers, overheden en kennisinstellingen aan de opschaling van nieuwe, duurzame materialen en chemicaliën voor de bouwmaterialen- en verpakkingsindustrie. Hernieuwbare grondstoffen zoals olifantsgras, gft- en houtafval vormen daarvoor de basis. Voor de verdere doorgroei van de Campus zijn wij op zoek naar een doortastende EHSS Manager.

Lees verder

11-10-2018

Green Chemistry Campus zoekt accurate marketing- en communicatiemedewerker (0,4 FTE)

Op de Green Chemistry Campus in Bergen op Zoom werken ondernemers, overheden en kennisinstellingen aan de opschaling van nieuwe, duurzame materialen en chemicaliën voor de bouwmaterialen- en verpakkingsindustrie. Hernieuwbare grondstoffen zoals olifantsgras, gft- en houtafval vormen daarvoor de basis. Voor de verdere doorgroei van de Campus zijn wij op zoek naar een accurate marketing- en communicatiemedewerker.

Lees verder

Volgende pagina

Initiatiefnemers van de Green Chemistry Campus

Rewin
Sabic
Gemeente Bergen op Zoom
Provincie Noord-Brabant