Business Accelerator
voor de opschaling van
Bio-circulaire Innovaties

Nieuws

30-11-2020

Interview in BN DeStem: De nieuwe directeur van de Green Chemistry Campus koppelt passie voor chemie aan verduurzaming

Bang om je baan te verliezen, hoef je als chemisch technoloog niet te zijn. Bedrijven zitten nog altijd te springen om hoogopgeleide technici en de carrièremogelijkheden zijn legio. Connie Paasse (56) werkte voor diverse chemiereuzen en oliemultinationals, veelal in leidinggevende functies, maar koos nu voor een groene job: per 4 november is ze directeur van de Green Chemistry Campus in Bergen op Zoom.

Lees verder

19-11-2020

Proton Ventures heeft van BioVoice Innovatie & Business Booster een innovatiecontract in ontvangst mogen nemen voor de SABIC Waterstof Challenge.

Het innovatiecontract dat een pilotopdracht omvat, geeft Proton de mogelijkheid om een haalbaarheidsstudie uit te voeren. Hierbij wordt gekeken of het technisch en economisch haalbaar is om een groene ammoniakproductiefabriek te bouwen met als doel lokaal 8500 ton groene ammoniak per jaar te produceren op de productielocatie van SABIC, Bergen op Zoom.

Lees verder

11-11-2020

Connie Paasse nieuwe directeur Green Chemistry Campus

De Green Chemistry Campus heeft per 4 november een nieuwe directeur: Connie Paasse. Connie is een ervaren manager uit de internationale, chemische industrie. De Green Chemistry Campus is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een incubator die een totaaloplossing biedt voor innovatieve biobased ondernemers die opereren op het snijvlak van agro en chemie. Connie gaat richting geven aan de strategie om dit succes verder uit te bouwen en te versnellen.

Lees verder

02-11-2020

Vacature Project coördinator MEAM

Vacature van MEAM met standplaats Green Chemistry Campus

Lees verder

Volgende pagina