Nieuws

17-01-2019

BioVoice: Boosting Biobased Business. Grootbedrijf daagt mkb uit via innovatiechallenges

Het zijn niet persé de grote bedrijven die voorop lopen met innovaties, maar vaak de kleine, de slimme, de wendbare. BioVoice is het nieuwe ‘business booster’ programma van REWIN West-Brabant en Green Chemistry Campus dat vanaf maart 2019 het beste van twee werelden samenbrengt: het biedt kansen voor nieuwe business in antwoord op innovatievraagstukken van grote(re) bedrijven.

Lees verder

18-12-2018

Nieuwe demo facility Green Chemistry Campus feestelijk geopend

Bergen op Zoom, 18 december 2018 – Vandaag is de nieuwe demo facility van de Green Chemistry Campus feestelijk geopend. “Een belangrijke mijlpaal voor de Campus en voor de regio”, aldus directeur Petra Koenders. “Met deze demo facility stellen we bedrijven in staat om hun biobased innovaties op te schalen. Bovendien is het gebouw een van de meest duurzame demoruimtes van Nederland”.

Lees verder

07-12-2018

Transitie in plastic verpakkingen

Hoe krijg je alle betrokken partijen mee in een transitie van plastic verpakkingen? Converters moeten machines aanpassen, afvalverwerkers zijn helemaal niet blij met bio(afbreekbare) verpakkingen en retailers zijn niet altijd bereid de meerprijs te betalen. Toch werd bij het evenement ‘Transitie in plastic verpakkingen’ bij de Green Chemistry Campus duidelijk dat iedereen mee wil in de transitie. Er werd overlegd hoe de verschillende werelden elkaar beter konden begrijpen en het ontdekken van nieuwe toepassingen.

Lees verder

05-12-2018

Sluiting rond kerst en oud & nieuw

De Green Chemistry Campus is in de kerstvakantie gesloten op maandag 24 december 2018 t/m 1 januari 2019. Vanaf dinsdag 2 januari 2019 zijn wij weer geopend. Wij wensen u alvast prettige kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar!

Lees verder

Vorige pagina  Volgende pagina

Initiatiefnemers van de Green Chemistry Campus

Rewin
Sabic
Gemeente Bergen op Zoom
Provincie Noord-Brabant