Business Accelerator
voor de opschaling van
Bio-circulaire Innovaties

Nieuws

17-05-2022

Just Transition Fund (JTF) van € 58,5 miljoen voor de groene chemie in West-Brabant

Op 17 mei organiseerde de provincie Noord-Brabant een bijeenkomst rond het Just Transition Fund (JTF) op de Green Chemistry Campus. Dit fonds, dat een waarde heeft van € 58,5 miljoen en bedoeld is voor de transitie naar klimaatneutraal, biedt kansen voor de groene chemie in West-Brabant. Nu is het moment om samen in gesprek te gaan over welke projecten zouden kunnen passen en hoe we samen kunnen werken.

Lees verder

10-05-2022

Dutch Thermochemical Cluster organiseert vergadering op Campus en bezoekt demo facility

Op 10 mei vond de vergadering van het Dutch Thermochemical Cluster plaats op de Campus met onder meer een bezoek aan de pyrolyse installatie van TNO / Biorizon in onze demo facility. Wil je meer weten over de mogelijkheden op de Campus op het gebied van thermochemische conversie? Neem dan contact op met Marc Lankveld, hij helpt je graag!

Lees verder

10-05-2022

Nettenergy start pilot met pyrolyse van methaan

De aan de Green Chemistry Campus verbonden technologie-ontwikkelaar Nettenergy gaat samen met productontwikkelaar The Crown Chemicals turquoise waterstof (H2) en hoogwaardige kool maken vanuit methaan. Het project draagt de naam PyroMethaan.

Lees verder

03-05-2022

Nieuwe community members: Chemploy & ChemXpro

Chemploy en ChemXpro hebben zich recent aangesloten bij de community van de Green Chemistry Campus. De bedrijven bieden R&D en engineering support voor bedrijven in de chemie, (bio)materialen en (bio)procesindustrie. Binnen de community zoeken ze bedrijven die voor het eerst een product of proces van lab naar pilot of productie brengen en die daar ondersteuning bij kunnen gebruiken.

Lees verder

Vorige pagina  Volgende pagina