Samen de circulaire economie versnellen

Nieuws

25-01-2024

Bright Coatings - Video

In dit filmpje is het resultaat te zien van een mooi, langdurig samenwerkingstraject van diverse, Brabantse partijen. Relement, Baril Coatings, Straalbedrijf Boxtel B.V. en TOBROCO-GIANT

Lees verder

16-01-2024

JTF project SLICE van start gegaan

Het project SLICE, mogelijk gemaakt door het Just Transition Fund is in januari van start gegaan. Samen met TNO en Vertoro gaan we ook in dit project de grondstoffentransitie versnellen. Wat gaan we dan precies doen?

Lees verder

11-01-2024

Proeftuin Biobased bouwen van start.

De kop is eraf! Samen met 15 ondernemers en Innovencio hebben we een top werksessie gehad over "onze gezamenlijke" proeftuin Biobased Bouwen. De ideeën vlogen over tafel, dus aan dynamiek geen gebrek. De eerste onderlinge afspraken zijn gemaakt. Daar gaan we nu actief verder mee aan de slag. Praten is mooi maar doen is beter!

Lees verder

09-01-2024

NIEUWSBRIEF   |  Samen de circulaire economie versnellen.

Samenwerken, een cruciaal onderdeel voor de circulaire, biobased economie. Zelfs meer dan dat we al doen voor de energietransitie. Het versnellen van de grondstoffentransitie vraagt namelijk om een nog intensievere verbinding. Tussen diverse partijen: van agrariërs tot ondernemers en industrie. Vanuit de Campus bieden wij een ontmoetingsplek voor overheid, ondernemer, onderwijs én inwoner. Een plek van innovatie op het gebied van grondstof-, materialen en producttransitie, met de inzet van kennis, techniek én marktontwikkeling. Lees meer in deze update!

Lees verder

Vorige pagina  Volgende pagina