Samen de circulaire economie versnellen

Demo facility om biobased innovaties op te schalen

Ben je toe aan de volgende stap en wil je de productie van jouw biobased innovatie opschalen? Dan kun je terecht in de gloednieuwe, duurzame demo facility van de Campus in Bergen op Zoom. 

Flexibele demo facility voor biobased start-ups & scale-ups 

Onze missie is het faciliteren van biobased ondernemers en hun innovaties. Dat betekent dat je bij ons niet vastzit aan een jaarcontract of dat je meer demoruimte huurt dan je nodig hebt. Onze shared demo facility bestaat uit 12 segmenten en je kunt zelf kiezen hoeveel segmenten je nodig hebt en voor hoe lang. Zo kun je al vanaf 1 maand je eigen demoruimte segment huren. Bovendien hoef je niet te investeren in een laboratorium, want ons lab staat ter beschikking voor huurders. Verder zijn er werkplekken nabij de installaties, op aanvraag helpt een operator je bij het uitvoeren van jouw processen en vanzelfsprekend beschikken we over de noodzakelijke milieuvergunningen.

Meer informatie of rondleiding

Wil je meer weten over demoruimte huren in Bergen op Zoom of wil je graag een rondleiding? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Voorbeeld: Biorizon's Biomass to Bio-Aromatics Lab

Start de animatie en waan je in de demo facility van de Green Chemistry Campus waar biomassa reststromen door Biorizon co-initiator TNO worden omgezet in aromaten. Dit is een goed voorbeeld van hoe de demo facility wordt gebruikt voor de opschaling van biobased innovaties.