Business Accelerator
voor de opschaling van
Biobased Innovaties

Technologische Support: maak je innovatie superieur

Heb je een technische vraag? De Green Chemistry Campus heeft verschillende inhoudelijke experts bij wie je terecht kunt.

Eddie Clarijs – Verpakkingsexpert

Eddie heeft een lange en bewezen track record in het ontwikkelen van nieuwe biobased verpakkingen. Hij is dan ook dé verpakkingsdeskundige van West-Brabant en omstreken. Eddie richt zich op alle verpakkingsvraagstukken met een biobased component. Karton, glas, kunststof, blik, de etiketten: Eddie bijt zich vast in jouw vraag en laat pas los als er een antwoord is.

Contact: e.clarijs@greenchemistrycampus.com of +31 (0) 6 28 06 49 16.

 

Joop van Hesteren – Fysisch en organisch chemicus

Heb je een chemisch gerelateerde vraag? Joop heeft het antwoord paraat. En heeft hij dat onverhoopt niet, dan zoekt hij het voor je op. In de literatuur, of in zijn uitgebreide netwerk. Joop is gespecialiseerd in chemicaliën voor de grafische en farmaceutische industrie, maar je kunt met al je chemische vragen bij hem terecht.

Contact: j.vanhesteren@greenchemistrycampus.com of +31 (0) 6 11 64 68 99.

 

Roel Koevoets – Chemisch technoloog & projectmanager

Roel brengt ondernemers met een technische biobased vraag in contact met het juiste biobased applicatiecentrum in West-Brabant. Hij brengt de klantvraag in kaart, maakt de maatwerkafspraken tussen ondernemer en applicatiecentrum en biedt  t/m eind maart 2020 financiële steun (tot maximaal 8.000 euro). Zoek je kennis, netwerk en middelen? Wil je samen innoveren? Dan moet je bij Roel zijn.

Contact: r.koevoets@greenchemistrycampus.com of +31 6 24 98 87 26.

 

Joop Groen: Chemisch technoloog & ondernemer

Je kunt Joop bellen voor advies op het gebied van biobased ontwikkelingen, netwerk in chemie, biobased en innovatie, chemische- en procestechnologie, biomassa sourcing/verwerking en toepassingen, business development, ondernemen en persoonlijke ontwikkeling individueel/team.

Contact:  joop@viridebio.eu of +31 (0) 6 51 91 80 96.

 

Zoek je een andere expert?

In ons netwerk zitten nog veel meer (biobased) deskundigen waaronder:

  1. Technologiecoach
  2. Lignine-expert
  3. Pyrolyse-expert

Daarnaast kun je onderzoek uit laten voeren door trainees. Leg je vraag voor aan Corné van Loenhout en hij helpt je verder. Contact: c.vanloenhout@greenchemistrycampus.com of +31 (0)6 51 38 62 71.