Demo facility om biobased innovaties op te schalen

Ben je toe aan de volgende stap en wil je de productie van jouw biobased innovatie opschalen? Dan kun je terecht in de gloednieuwe, duurzame demo facility van de Campus. 

In de demo facility kun je grotere testruns uitvoeren. Je krijgt een eigen ruimte ter beschikking en er zijn werkplekken nabij de installaties. Op aanvraag helpt een operator je bij het uitvoeren van jouw processen. De demo facility heeft een milieuvergunning voor overeengekomen activiteiten.

Meer informatie of rondleiding

Wil je meer weten over de demoruimte of wil je graag een rondleiding? Mail of bel met business development manager Corné van Loenhout via c.vanloenhout@greenchemistrycampus.com of +31 (0)6 51 38 62 71.

Voorbeeld: Biorizon's Biomass to Bio-Aromatics Lab

Start de animatie en waan je in de demo facility van de Green Chemistry Campus waar biomassa reststromen door Biorizon co-initiator TNO worden omgezet in aromaten. Dit is een goed voorbeeld van hoe de demo facility wordt gebruikt voor de opschaling van biobased innovaties. 

Meer informatie

Wil je meer weten over de diensten en facilteiten die de Green Chemistry Campus (in de demo facility) biedt om biobased innovaties op te schalen? Neem dan contact op met business development manager Corné van Loenhout via c.vanloenhout@greenchemistrycampus.com of +31 (0)6 51 38 62 71. 

Initiatiefnemers van de Green Chemistry Campus

Rewin
Sabic
Gemeente Bergen op Zoom
Provincie Noord-Brabant