Business Accelerator
voor de opschaling van
Bio-circulaire Innovaties

Business Development Support: boost je business

Heb je de techniek op orde en zoek je aanvullende expertise op het gebied van financiering, ondernemerschap, IP en/of wet- en regelgeving? Kun je wel een productcoach gebruiken? Deze business experts helpen je op weg naar de volgende fase.


Marcel Ernes – Business Development Manager

Graag draag ik mijn steentje bij aan de realisatie van een bio-circulaire economie. Een wereld waarin we met elkaar zorg dragen voor de grondstoffen die onze planeet te bieden heeft; ook onze toekomstige generaties moeten een goed leven kunnen hebben. Als de chemie kan helpen om fossiele grondstoffen te vervangen door een hernieuwbaar alternatief, kunnen we een èchte bijdrage leveren.

Contact: Marcel Ernes of +31 (0)6 4033 1766


Geert Mol – Biobased Business Developer van het Green Chemistry Innovation Lab

Geert helpt (startende) ondernemers bij het uitwerken van hun biobased plannen. Heb jij een idee en wil je materialen laten testen, of procesomstandigheden verkennen? Het Green Chemistry Innovation Lab biedt ook financiële steun in de vorm van in kind onderzoek en hulp bij het aanvragen van subsidies.

Contact: Geert Mol of +31 (0)6 16 98 72 88.


Corné van Loenhout – Business Development Consultant

Gepokt en gemazeld als ‘groene ondernemer’: Corné ziet en benut kansen en herkent valkuilen. Enthousiaste en ondernemende verbinder die altijd zoekt naar de beste manier om jou te helpen. Corné weet de weg in de Biobased Delta en de triple helix. Heb je een vraag over de Biobased Delta of de Green Chemistry Campus? Wil je iets weten over biobased business ontwikkeling? Corné helpt je graag. 

Contact: Corné van Loenhout of +31 (0)6 51 38 62 71. 
 


Zoek je een andere expert?

In ons netwerk zitten nog veel meer (biobased) deskundigen, waaronder:

  1. IP-expert
  2. Wet- en regelgevingdeskundige
  3. Productcoach
  4. MarCom & event support.

Leg je vraag voor aan Marcel Ernes en hij helpt je verder. Contact: m.ernes@greenchemistrycampus.com of +31 (0)6 4033 1766.