Business Accelerator
voor de opschaling van
Bio-circulaire Innovaties

Business Development Support: boost je business

Heb je de techniek op orde en zoek je aanvullende expertise op het gebied van financiering, ondernemerschap, IP en/of wet- en regelgeving? Kun je wel een productcoach gebruiken? Onze business experts helpen je op weg naar de volgende fase.


Marc Lankveld – Business Development Manager

Marc Lankveld heeft veel ervaring opgedaan in de biobased economy. Zo heeft hij een eigen biotech bedrijf gehad (spin-off TU Delft) en is hij met de daar ontwikkelde biobased bouwstenen overgegaan naar Corbion om deze ontwikkeling voort te zetten in een geheel nieuw biopolymeer (PEF). Met het opgebouwde netwerk en zijn ervaring ondersteunt Marc bedrijven op de Green Chemistry Campus bij innovatie en opschaling.

Contact: m.lankveld@greenchemistrycampus.com


Marcel van Berkel – Business Development Manager

Marcel is een ervaren business development manager met een achtergrond in de chemische industrie, clean-tech, hernieuwbare energie en polymeren & materialen. Marcel studeerde Scheikunde en Bedrijfskunde in Utrecht en werkte meer dan 30 jaar voor bedrijven als Solvay en DSM. 

Contact: m.vanberkel@greenchemistrycampus.com


Andreas Nowak – Projectleider Analyse- & Applicatielabs

Andreas is een ervaren manager met een achtergrond in de petrochemie. Na zijn studie scheikunde en promotie op het gebied van theoretische scheikunde/katalyse in Oxford werkte Andreas bij Shell in diverse functies, waaronder onderzoek en ontwikkeling, masterplanning en productie. Zijn laatste functie was site manager van het Shell Technology Centre Amsterdam. Sinds 2020 is Andreas werkzaam vanuit zijn eigen bedrijf dat zich richt op de energietransitie.

Contact: andreas.nowak@kpnmail.nl of +31 (0)6 12 18 97 32.


Geert Mol – Biobased Business Developer van het Green Chemistry Innovation Lab

Geert helpt (startende) ondernemers bij het uitwerken van hun biobased plannen. Heb jij een idee en wil je materialen laten testen, of procesomstandigheden verkennen? Het Green Chemistry Innovation Lab biedt ook financiële steun in de vorm van in kind onderzoek en hulp bij het aanvragen van subsidies.

Contact: Geert Mol of +31 (0)6 16 98 72 88.


Zoek je een andere expert?

In ons netwerk zitten nog veel meer (biobased) deskundigen, waaronder:

  1. IP-expert
  2. Wet- en regelgevingdeskundige
  3. Productcoach
  4. MarCom & event support.

Wil je meer weten? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.