BUSINESS ACCELERATOR
VOOR DE OPSCHALING VAN
BIO-CIRCULAIRE INNOVATIES

Financiering van Biobased Innovatie

Live Talkshow: Geld om te groeien

Op 23 september organiseerde de Green Chemistry Campus de goed bekeken live talkshow ‘Geld om te groeien, financiering van biobased innovatie’. Kijkers kregen van vier sprekers praktische tips over welke financiering wanneer geschikt is en hoe je je kansen op succesvolle financiering vergroot. Kijk het webinar nu terug!

We zouden het waarderen als je ons kort zou willen laten weten wat je van het webinar vond.
Beantwoord nu enkele korte vragen.

 

Webinar: Geld om te groeien, financiering van biobased innovatie

In dit webinar maak je kennis met het hele plaatje van bedrijfsfinanciering: vermogen, subsidies & leningen. Je ontdekt de voor- en nadelen van deze verschillende financieringsmogelijkheden voor jouw bedrijf of project. De sprekers hebben samen 75 jaar aan ervaring, waarmee zij kansen aanreiken die je elders niet hoort. Bovendien hebben ze elk een omvangrijk netwerk dat zij graag inzetten om jouw innovatie succesvol te laten groeien.

Programma

  1. Welkom & introductie - Vincent van den Bosch, Green Chemistry Campus
  2. Wegwijs in het financieringsaanbod & de rol van business angels (private investeerders) - René Reijtenbagh, Business Angels Connect
  3. Ervaringen van een investeerder - Jan van der Beek
  4. Wegwijs in subsidiemogelijkheden & innovatieleningen - Vincent van den Bosch, Green Chemistry Campus
  5. KIEM-regeling: de MKB innovatieversneller voor duurzame chemie - Harmen Veldman, SIA

Green Chemistry Finding Finance

Heb je behoefte aan op maat advies over de financiering van jouw bedrijf of project? Dan is Green Chemistry Finding Finance de snelste route. Green Chemistry Finding Finance biedt gemakkelijk en snel een overzicht van de opties inclusief voor- en nadelen en een helder, persoonlijk advies. Vraag Finding Finance nu aan.