Business accelerator voor de opschaling van biobased innovaties

Stel uw vraag

Nieuws

07-05-2018

Campus partner in Kunststoffen Applicatie & Training Centrum (KATC)

West Brabant kent een unieke samenwerking tussen het CIV Biobased, Millvision B.V. en de Green Chemistry Campus B.V. rondom vergroening van materialen. Op dit moment wordt er in het opleidingsgebouw van het Markiezaat College in Bergen op Zoom een Kunststoffen Applicatie & Training Centrum (KATC) ingericht.

Lees verder

03-05-2018

BOB Debat: Chemie maakt het leven aangenamer

Petra Koenders, directeur Green Chemistry Campus, was onlangs te gast bij een Business Ontmoet Business (BOB) Debat van het platform Regio Business.

Lees verder

17-04-2018

GCC op TV: Booming Brabant

Van bio naar business. Op de Green Chemistry Campus in Bergen op Zoom doen bedrijven er alles aan om groene alternatieven te vinden die het gebruik van fossiele brandstoffen als aardolie kunnen terugdringen. Restafval wordt omgevormd tot bruikbare producten of grondstoffen en dan is het groene cirkeltje rond.

Lees verder

04-04-2018

Hoogste punt nieuwbouw demoruimte bereikt

Onlangs is het hoogste punt van de demoruimte bereikt die op dit moment wordt gebouwd door de Green Chemistry Campus. Een belangrijke mijlpaal voor de Campus en voor de regio want de demoruimte stelt bedrijven in staat om hun biobased innovaties op te schalen. Daarnaast moet het gebouw een van de meest duurzame demoruimtes van Nederland worden. De demoruimte zal in in de tweede helft van 2018 feestelijk worden geopend.

Lees verder

Agenda

28-05-2018 - 29-05-2018 / Breda

BIOColours Conference

De Green Chemistry Campus zal aanwezig zijn op de BIOColours Conference in Breda. 

Lees verder

29-05-2018 / Bergen op Zoom

Werksessie Symbiosis4Growth

Op 29 mei neemt de Green Chemistry Campus deel aan Symbiosis4Growth. Symbiosis4Growth is een samenwerkingsplatform om industriële symbiose voor het MKB in West-Brabant en Zeeland te versnellen en realiseren. Het doel van dit platform is om bedrijven aan elkaar te koppelen om ...

Lees verder

31-05-2018 / Bergen op Zoom

Ravelijnlezing 2018

Petra Koenders, directeur Green Chemistry Campus zal tijdens de Ravelijnlezing optreden als dagvoorzitter.  De Ravelijnlezing is een kennis- en netwerkevent dat jaarlijks plaatsvindt in Bergen op Zoom. Het event wil een verbindende factor zijn tussen bedrijfsleven, onderwijs en overheid in ...

Lees verder

27-09-2018 / Green Chemistry Campus

Opening nieuwe demoruimte Green Chemistry Campus

Meer info volgt spoedig!

Lees verder

Green Chemistry Campus Community Members

TNO
Biorizon
BioTorTech BV
Centre of Expertise Biobased Economy
Groene Vaert
Millvision BV
Nimaro Ageno Consult
Nettenergy BV
NNRGY Crops
VITO
Rubia 100% Natural Colours

Initiatiefnemers van de Green Chemistry Campus

Rewin
Sabic
Gemeente Bergen op Zoom
Provincie Noord-Brabant