Business Accelerator
voor de opschaling van
Bio-circulaire Innovaties

Wat ga jij doen met € 8.000,- voor biobased innovatie

Versnel je biobased innovatie met de innovatievoucher van de Green Chemistry Campus. 

Werk je aan een biobased innovatie en kun je wel wat hulp gebruiken? Dan kom je mogelijk in aanmerking voor een innovatievoucher van de Green Chemistry Campus en de samenwerkende applicatiecentra ter waarde van € 8.000,-.

 

Waar kan de Green Chemistry Campus je mee helpen 

Green Chemistry Campus faciliteert biobased innovatie. We hebben jarenlange ervaring met het faciliteren en versnellen van biobased innovaties en werken met ondernemers, overheden en kennisinstellingen aan de opschaling van nieuwe, duurzame materialen en chemicaliën voor o.a. de bouwmaterialen- en verpakkingsindustrie. We kunnen je helpen met: 

  • Business plan check door experts 
  • Biobased expert op het gebied van biomassa, bioraffinage, marketing, technologie of productontwikkeling
  • Biobased chemie desktop study 
  • Specifieke apparatuur of analyses 
  • Financiële diensten zoals advies over subsidies 

Applicatiecentra

Een applicatiecentrum is een toegankelijke, volledig ingerichte ontwikkelwerkplaats waar je als ondernemer samenwerkt met onderzoekers en studenten om een experiment rond een product of technologie samen uit te voeren. Zo krijg je als ondernemer toegang tot kennis en kun je de apparatuur inzetten voor experimentele product -en/of procesontwikkeling.

 

Hoe werkt het?

  1. Je laat via onderstaand formulier weten dat je interesse hebt in een innovatievoucher.
  2. In een gesprek bekijken we samen of jouw bedrijf in aanmerking komt voor de voucher.
  3. Als je in aanmerking komt, ontvang je maximaal € 8.000 om te besteden aan diensten en/of faciliteiten van zowel de Green Chemistry Campus als een of meer van onderstaande applicatiecentra.
  4. Je eigen bijdrage is minimaal zo groot als het bedrag dat je ontvangt. Als je bijvoorbeeld € 8.000,- ontvangt, steek je er zelf ook minimaal € 8.000,- in.  

Meer informatie of vrijblijvend adviesgesprek

Neem voor meer informatie of een vrijblijvend adviesgesprek contact op met Sadaf Achakzai via s.achakzai@greenchemistrycampus.com of 06 1994 3222 om te bespreken hoe jouw bedrijf hiervan kan profiteren.

 

 * gemarkeerde velden zijn verplicht