Nieuws

30-04-2019

ELEKTROCHEMIE EN VERGROENING

Succesvolle GCC-minor van Hogeschool Rotterdam: De integratie van redoxflowbatterijen voor verduurzaming van Nederlandse huishoudens.

Lees verder

20-04-2019

Subsidieregeling MKB Innovatiestimulering Topsectoren Zus-Nederland

Ook in 2019 kunnen MKB’ers in Zuid-Nederland voor hun project in aanmerking komen voor MIT Zuid financiering. MKB’ers in Zuid-Nederland die willen starten met innovatie kunnen projecten indienen gericht op: Het uitvoeren van een Haalbaarheidsproject; Het uitvoeren van een R&D samenwerkingsproject op het gebied van onderzoek en ontwikkeling.

Lees verder

03-04-2019

Duurzaam verpakken als eindexamenprogject

Onderzoek naar de beste manier om een duurzaam verpakkingsconcept toe te passen Succesvol eindexamenproject van RSG 't Rijks in Bergen op Zoom. Opdrachtgever was de Green Chemistry Campus.

Lees verder

28-03-2019

Grote bedrijven zoeken inspiratie en briljante ideeën MKB

Hoe kunnen we energiezuiniger natte componenten van tarwe en/of mais ontwateren? Hoe schalen we het gebruik van biologisch afbreekbare voedselverpakkingen versneld op? Welke toepassingsmogelijkheden zijn er voor zuivere fructose als grondstof in de chemie? Hoe kunnen bioplastics met een stuurbare afbreekbaarheid baanbrekende impact maken?

Lees verder

Volgende pagina

Initiatiefnemers van de Green Chemistry Campus

Rewin
Sabic
Gemeente Bergen op Zoom
Provincie Noord-Brabant