Nieuws

13-07-2018

Nieuwe Green Chemistry Campus Community Member: Alert Isolatie

Geen reces bij de Green Chemistry Campus! Na de toetreding van Impershield tot de GCC Community, treedt nu ook Alert Isolatie toe. Op de Campus gaat Alert een biobased hybride kunstgrasveld ontwikkelen dat bestaat uit gewoon gras, kunstgras en een biobased component. Dit moet een superieur alternatief vormen voor sportvelden van toxisch rubbergranulaat.

Lees verder

03-07-2018

Nieuwe Green Chemistry Campus Community Member: Impershield

Bio-polymerenproducent Impershield is onlangs toegetreden als member van de Green Chemistry Campus Community. Impershield levert producten en toepassingen op basis van biobased polymeren aan de verfindustrie, verpakkingsindustrie en de bouw. Plantaardige harsen en oliën vormen hiervoor de basis.

Lees verder

11-06-2018

Investors meeting op 21 juni 2018: Business Angels Network ChemieLink, Offshore Wind Innovators en Business Angels Connect.

Tijd: 14.00 uur – 19.00 uur Locatie: Hofstede de Nieuwe Ham, Joostenlaan 1, 3455 SP Haarzuilens Tijdens deze Investors meeting introduceren wij 6 geselecteerde bedrijven met hun investeringspropositie.

Lees verder

05-06-2018

Uitnodiging onderwijsbijeenkomst - Velddemonstratie

Growing a GreenFuture is alweer bijna anderhalf jaar onderweg in onze zoektocht naar nieuwe biobased toepassingen binnen het project. We kunnen bijna blijven slapen in de biobased vakantie woning waar we de krant kunnen lezen van spruitenrestenpapier….Er komt lippenbalsem en verfverdunner van goudsbloem en er zijn ook de eerste kansen voor natuurlijke biociden en nog veel meer. We hebben de deur op een kier naar echte toepassingen!

Lees verder

Volgende pagina

Initiatiefnemers van de Green Chemistry Campus

Rewin
Sabic
Gemeente Bergen op Zoom
Provincie Noord-Brabant