Nieuws

18-07-2019

Nederlandse overheid investeert in opschaling Biorizon op Green Chemistry Campus

Onlangs werd bekend dat voor 130M Euro in de regio Midden- en West-Brabant wordt geïnvesteerd, waarvan 10 miljoen door de Nederlandse overheid. Dit is het resultaat van de Regio Deal Midden- en West- Brabant Makes and Moves. Eén van de 17 projecten van de Deal is het door Shared Research Center Biorizon geïnitieerde project ‘Kennis in de Biobased Economie’.

Lees verder

04-07-2019

Vacature: Community Manager / Online Marketeer+

Green Chemistry Campus zoekt een doortastende Community Manager / Online Marketeer+ met affiniteit voor duurzaamheid en biobased economie.

Lees verder

02-07-2019

Profielkeuze stage

Afgelopen periode hebben wij te horen gekregen dat wij stage mochten lopen bij de Green Chemistry Campus, een bedrijf dat aansluit op onze profielkeuze. Omdat ons profiel onder andere scheikunde bevat en wij zeer geïnteresseerd zijn in de nieuwste, duurzame ontwikkelingen leek dit ons het perfecte bedrijf om stage te lopen.

Lees verder

19-06-2019

We hebben weer nieuwe stageplaatsen HBO Chemie en Marketing Communicatie

HBO Stageplaats 1: Rol van MKB binnen waardeketen biobased bouwmaterialen HBO Stageplaats 2: duurzame oplossingen in de waardeketen van plastic en de rol van het MKB HBO of MBO Stageplaats 3: Marketing Communicatie

Lees verder

Volgende pagina

Initiatiefnemers van de Green Chemistry Campus

Rewin
Sabic
Gemeente Bergen op Zoom
Provincie Noord-Brabant