Laboratoria

Members van de Green Chemistry Campus Community kunnen toegang krijgen tot gespecialiseerde laboratoria voor het opschalen van biobased innovaties. Niet alleen bij de Campus zelf, maar ook bij partners uit de regio waar wij nauw mee samenwerken, waaronder SABIC, Allnex, Cargill en Cosun. Zo krijgt u via de Campus toegang tot een breed scala van hoogwaardige faciliteiten. 

De Green Chemistry Campus beschikt over een proceslaboratorium waar binnen zuurkasten en in labopstellingen geëxperimenteerd kan worden. U kunt kantoorruimte en/of een flexplek huren zodat u de resultaten van uw experimenten meteen kunt verwerken. Daarnaast kunt u desgewent ondersteuning krijgen op het gebied van financiering, marketing en technologie. En als u uw innovaties nog verder op wilt schalen, dan kunt u terecht in onze nieuwe demo facility

Onderzoeksfaciliteiten

Specifiek kunt u via de Campus toegang krijgen tot de volgende onderzoeksfaciliteiten:

  1. Grondstoffenanalyses: Instrumenteel, Nat chemisch
  2. Analyses reactieproducten: Instrumenteel, Nat chemisch
  3. Polymeerkarakterisering
  4. Polymeer testing
  5. Vezelkarakterisering
  6. Microbiologie
  7. Elementanalyses
  8. Microscopie
  9. Papiertesting
  10. Life Science analyses

Meer informatie

Wilt u meer weten over de laboratoria van de Green Chemistry Campus en haar partners? Neem dan contact op met ons team voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek inclusief rondleiding. 

Initiatiefnemers van de Green Chemistry Campus

Rewin
Sabic
Gemeente Bergen op Zoom
Provincie Noord-Brabant