Business Accelerator
voor de opschaling van
Bio-circulaire Innovaties

03-08-2020

Nieuwe technisch accountmanager GCC: Luuk van Schijndel

Het team van de Green Chemistry Campus is uitgebreid met een technisch accountmanager: Luuk van Schijndel. Luuk gaat ondernemers helpen om innovaties op te schalen waarbij de focus ligt op circulaire materialen en chemicaliën voor de bouwmaterialen- en verpakkingsindustrie. Daarnaast zal hij de Campus vertegenwoordigen op evenementen en in projecten.

Ondernemers versneld tot succes brengen met kennis, kunde & kapitaal

Luuk kijkt ernaar uit om aan de slag te gaan: “Duurzame en circulaire chemie heeft de toekomst. Het is een complex proces om nieuwe producten en technologieën te introduceren; daar is veel kennis, kunde en kapitaal voor nodig. Als ik een ondernemer kan helpen om zijn innovatie succesvol op de markt te krijgen, dan lijkt me dat echt fantastisch. Zeker als het om een idee gaat dat je oren laat klapperen, omdat het zo slim en innovatief is.”

Chemisch technoloog met sales ervaring

Luuk is in 2014 afgestudeerd als chemisch technoloog aan de TU in Eindhoven. Na kort werkzaam te zijn geweest als docent op zijn oude middelbare school, heeft hij twee jaar gewerkt bij de R&D-afdeling van Océ Technologies aan de engineering van commerciële latex inkten. Daarna is Luuk als sales consultant aan de slag gegaan bij Yacht, waar hij verantwoordelijk was voor een deel van de klantportfolio die zich richtte op de detachering van professionals binnen de chemie en machinebouw.

Marcel Ernes, interim-directeur van de Green Chemistry Campus is blij met de komst van Luuk: “Luuk heeft niet alleen een gedegen achtergrond op het gebied van chemische technologie; hij is ook een ervaren accountmanager. Een mooie aanvulling op ons team!”

Contact

Wil je kennismaken met Luuk en bespreken hoe jullie elkaar kunnen helpen? Neem dan contact met hem op via l.vanschijndel@greenchemistrycampus.com of +31 (0)6 15 02 01 82.