Business Accelerator
voor de opschaling van
Bio-circulaire Innovaties

24-04-2020

Nieuwe Business Development Manager GCC: Marcel Ernes

Op 1 mei verwelkomt de Green Chemistry Campus een nieuwe business development manager: Marcel Ernes. Hij gaat de verdere commercialisering van het aanbod van de Campus vormgeven. Daarnaast onderhoudt hij het contact met bestaande en nieuwe klanten en verkent hij nieuwe samenwerkingsmogelijkheden.

Bio-circulaire economie

Marcel kijkt ernaar uit om aan de slag te gaan: “Ik draag graag mijn steentje bij aan het tot stand brengen van een bio-circulaire economie. Een wereld waarin we zorg gaan dragen voor de grondstoffen die onze planeet te bieden heeft zodat toekomstige generaties ook welvarend kunnen zijn. Als we de chemie kunnen helpen om fossiele grondstoffen te vervangen door een hernieuwbaar alternatief, dan kunnen we echt impact maken.”

Commerciële rollen met een link naar chemie en/of duurzaamheid

Marcel is in het bezit van een Bachelor in Natuurkunde en een Master in Duurzame Ontwikkeling. Hij heeft altijd gewerkt in commerciële rollen met een link naar chemie en/of duurzaamheid. Zo was hij als Directeur Chemical bij TMC – een R&D detacheerder -verantwoordelijk voor het commerciële team en voor het accountmanagement van MKB’ers tot multinationals op het gebied van chemie. Daarnaast heeft hij bij TNO gewerkt als Business Developer Circulaire Economie.

Petra Koenders, directeur van de Green Chemistry Campus is blij met de komst van Marcel: “Marcel is een ervaren professional die gewend is om commercieel te opereren en partijen aan elkaar te verbinden. Daarnaast heeft hij ervaring met het opzetten van business cases en met accountmanagement. Een aanwinst voor de Campus!”

Contact

Wil je kennismaken met Marcel en bespreken hoe jullie elkaar kunnen helpen? Neem dan contact met hem op via m.ernes@greenchemistrycampus.com of +31 (0)6 40 33 17 66.