Business Accelerator
voor de opschaling van
Bio-circulaire Innovaties

10-06-2020

De Green Chemistry heeft een stageplaats Milieu en Veiligheid

De Green Chemistry Campus heeft een stageplaats Milieu en Veiligheid. Tijdens deze stage ondersteun je onze Operationele EHSS (Environment Health Safety Security) manager bij taken rondom veiligheid, gezondheid en milieu. Ook ontwikkel je vernieuwde veiligheid- en milieumanagement systemen en analyseer je de risico-inventarisatie. Andere facetten zullen in samenspraak worden opgesteld rondom jouw leerdoelen en schoolcompetenties!

Over de Green Chemistry Campus

De Green Chemistry Campus, welke gevestigd is op het terrein van SABIC te Bergen op Zoom (BRZO locatie), is een instelling voor ondernemers met vernieuwende Biobased ideeën. Ondernemers, overheden en kennisinstellingen vormen een netwerk dat samenwerkt aan het opschalen van circulaire materialen en chemicaliën voor de bouwmaterialen- en verpakkingsindustrie. Dit doen we met een klein vast team en een flexibele schil van specialisten.

Green Chemistry Campus stimuleert, ondersteunt en verbindt!

De opdrachten

Opdrachten staan binnen onze organisatie niet vast, wij kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden zodat jij jezelf optimaal kunt ontwikkelen. Opdrachten waar je aan kan werken zijn:

  1. Huidig zorgsysteem uitbreiden met een milieumanagementsysteem conform ISO 1401;
  2. Opzetten veiligheidsbeheersysteem conform NTA 8620;
  3. Opstellen RIE voor publieke ruimtes.

Kwalificatie 

  • HBO student
  • Oplossingsgericht
  • Accuraat met een flexibele instelling 
  • Communicatieve vaardigheden
  • Beschikt over goede kennis van de Engelse taal in woord en schrift

Ben jij op zoek naar een stage/afstudeer stage van 20 weken op het gebied van Milieu en veiligheid (HSE of EHSS) waarbij je meteen meewerkt aan een betere wereld? Neem dan contact op.