Business Accelerator
voor de opschaling van
Bio-circulaire Innovaties

07-09-2020

Enquête: Denk mee over Biobased Business

Er is steeds meer kennis rondom circulaire en biobased materialen beschikbaar. Bedrijven hebben behoefte aan de volgende stap richting de praktijk. Waar liggen de kansen? Hoe komt het dat bepaalde technologische ontwikkelingen niet tot business leiden?

Onderwijs en onderzoek kunnen bijdragen aan het in de markt zetten van meer duurzame innovaties. Hoe kan dat nog beter? Help mee en geef uw mening!  

Avans Hogeschool overweegt de start van een nieuw lectoraat dat zich richt op het marktrijp maken van biobased business kansen. De invulling is deels technisch en deels economisch, inclusief bijvoorbeeld consumentenkennis, ketensamenwerking, logistiek of ondernemerschap. Een consortium bestaande uit Avans, Circulaire Biobased Delta, Green Chemistry Campus, Rabobank en Havenbedrijf Moerdijk wil met uw hulp meer inzicht krijgen hoe zo'n lectoraat vorm kan krijgen. 

Zij zijn benieuwd naar uw mening en ideeën. Vul de enquête in en denk mee over de doorbraak die onderwijs en bedrijfsleven samen kunnen maken. Namelijk meer duurzame innovaties in de markt zetten en zo een groter economisch- en klimaateffect realiseren.

Ga naar enquête (https://nl.surveymonkey.com/r/AvansLectoraatV2) 

Het invullen van de enquête kan anoniem en duurt maximaal 10 minuten.

Meer informatie? Douwe Frits Broens, Portfoliomanager Business Development  Df.broens@avans.nl

Alvast bedankt!