Samen de circulaire economie versnellen

06-05-2024

Diverse wegwerkzaamheden vanaf 6 mei

Wegens diverse wegwerkzaamheden is de Green Chemistry Campus vanaf 6 mei tot 12 juli minder goed bereikbaar. Houd rekening met omrijden en vertraging.

Op deze website vind je actuele informatie over de werkzaamheden.

6 EN 10 MEI: KRUISING LELYWEG - RINGERSWEG - SYNTHESEBAAN  
Aanstaande maandag 6 mei en vrijdag 10 mei wordt een spoedreparatie uitgevoerd aan deze kruising. Dat heeft tot gevolg dat de Campus tussen 7.00 en 9.00 uur via één rijstrook via de Lelyweg bereikbaar is. Tussen 9.00 en 19.00 uur is deze kruising dicht voor alle verkeer en is de Campus alleen bereikbaar via de Van Konijnenburgweg. 

13 MEI TOT EN MET 12 JULI: RECONSTRUCTIE PLASTICSLAAN  
Tijdens een grote reconstructie van de Plasticslaan wordt onder andere de bocht bij de Burgemeester Peeterssluis gewijzigd, het fietspad vanaf de Van Konijnenburgweg vrijliggend doorgetrokken tot Poort 1 van SABIC en wordt op de rest van de Plasticslaan een fietsstrook aangelegd.

In deze 1e fase wordt het stuk tussen de Burgemeester Peeterssluis, Van Konijnenburgweg en Poort 3 van SABIC (Security) aangepakt. Lees hieronder hoe de Campus in welke periode bereikbaar is.

Poort 1 SABIC – Toegangspoort Campus
Poort 1 is vanaf de Lelyweg alleen bereikbaar voor personenauto’s die naar de Campus, Poort 1 gaan.

Vrachtverkeer naar de Campus moet via Poort 3 en het terrein van SABIC. 

Fietsers naar Poort 1 kunnen tussen 13 mei tot en met 18 juni het beste via de Van Konijnenburgweg naar Poort 1 te rijden.

Op 27, 28 en 29 mei en 8, 9 en 10 juli is het wegvak tussen Poort 3 en de Van Konijnenburgweg afgesloten en Poort 1 ook gesloten. Hierdoor is de Campus voor externen deze dagen niet bereikbaar.

Poort 3 SABIC (security)
Poort 3 is deze periode alleen bereikbaar vanaf de Lelyweg.

Poort 4/ Auvergnedijk/ Zeedijk

De Auvergnedijk/ Zeedijk is tussen 13 mei en 26 mei en tussen 19 juni en 12 juli alleen bereikbaar vanaf de Van Konijnenburgweg.

De Auvergnedijk / Zeedijk is van 27 mei tot en met 18 juni niet toegankelijk.

Vrachtverkeer naar poort 4 / achterpoort van de Campus kan via Poort 3 en de Spoorlaan, via het hek bij FCP naar Poort 4 en het hek van de Campus rijden.
 
De reconstructiewerkzaamheden worden op 12 augustus hervat en duren naar verwachting tot 28 augustus. In deze periode volgt het stuk tussen Poort 3 van SABIC en de hoek van de Lelyweg / Plasticslaan (nabij Poort 3).

RANDWEG-NOORD
13 tot en met 17 mei: Tussen maandag 13 en vrijdag 17 mei is ook de volgende fase in de asfalteringswerkzaamheden van de Randweg-Noord, waarover we eerder hebben gecommuniceerd. In deze week zijn de afritten van de A4 afgesloten en kan verkeer vanaf de snelweg de stad niet in. Ook de Moerstraatsebaan is afgesloten voor al het verkeer. Vanuit de Marconilaan kun je alleen de Randweg op in de richting van de A4. Omleidingsroutes worden aangegeven. De laatste fase van dit project loopt vanaf 21 mei tot en met 7 juni. De impact op het verkeer is dan minder.