Business Accelerator
voor de opschaling van
Bio-circulaire Innovaties

SEMINAR | Geld om te groeien: financiering van biobased innovatie

Financiering van bio-circulaire innovatie

De coronacrisis raakt het bedrijfsleven hard. Dat geldt in het bijzonder voor MKB’ers en start-ups. We begrijpen goed dat velen van jullie momenteel bezig zijn met het overeind houden van je onderneming. Tegelijkertijd heb je nu mogelijk de gelegenheid om je in nieuwe kansen te verdiepen. De Green Chemistry Campus helpt graag!

Na de coronacrisis plannen we weer 'Geld om te groeien' seminars. In deze bijeenkomsten maak je kennis met het hele plaatje van bedrijfsfinanciering: vermogen, subsidies & leningen. Je ontdekt de voor- en nadelen van deze verschillende financieringsmogelijkheden voor jouw bedrijf of project. De sprekers hebben samen 75 jaar aan ervaring, waarmee zij kansen aanreiken die je elders niet hoort. Bovendien hebben ze elk een omvangrijk netwerk dat zij graag inzetten om jouw innovatie succesvol te laten groeien. 

Meer informatie of vrijblijvend adviesgesprek

Zodra de coronamaatregelen worden opgeheven, plannen we een seminar. Meld je hieronder vast aan. Mocht je niet zo lang willen wachten, neem dan nu al contact op met financieringsadviseur Vincent van den Bosch. Hij kent de wereld van subsidies, investeerders en innovatieleningen als geen ander. Je kunt Vincent bereiken via v.vandenbosch@greenchemistrycampus.com of +31 (0)6 31 97 69 09. 

 

Meld je alvast aan, we sturen je een bericht zodra de nieuwe data bekend zijn.


* gemarkeerde velden zijn verplicht