Werksessie Symbiosis4Growth

Op 29 mei neemt de Green Chemistry Campus deel aan Symbiosis4Growth.

Symbiosis4Growth is een samenwerkingsplatform om industriële symbiose voor het MKB in West-Brabant en Zeeland te versnellen en realiseren. Het doel van dit platform is om bedrijven aan elkaar te koppelen om (rest)materialen, energie, kennis, capaciteit, faciliteiten en innovatie met elkaar uit te wisselen. Deze uitwisselingen kunnen leiden tot kostenbesparing, leveren een positieve bijdrage aan het milieu en stimuleren innovatie.  

Tijdens deze bijeenkomst gaan circa 30 West-Brabantse en Zeeuwse bedrijven actief op zoek naar concrete samenwerkingsmogelijkheden. Dit gebeurt door met elkaar in gesprek te gaan over watieder over heeft en wat ieder zou willen hebben. Op die manier ontstaan er matches en interessante business opportunities voor u en bedrijven in uw omgeving.

Programma

09.00 – 09.30 uur

Inloop koffie/thee

09.30 – 09.40 uur

Welkom

09.40 – 10.00 uur

Industriële symbiose Lamb Weston / Meijer

10.00 – 12.30uur

Werksessie MKB bedrijven

Vanaf 12.30 uur

Lunch  

Locatie
Stayokay, Boslustweg 1, Bergen op Zoom

Aanmelden
In verband met een maximum aantal deelnemers verzoeken wij u om voor 12 mei aan te geven bij Yvette Estourgie via y.estourgie@rewin.nl of u aanwezig wilt zijn bij deze workshop. U ontvangt een bevestiging wanneer uw deelname definitief is.

Initiatiefnemers van de Green Chemistry Campus

Rewin
Sabic
Gemeente Bergen op Zoom
Provincie Noord-Brabant