29-11-2023 - 30-11-2023

10e Biorizon Bio-Aromaten Jaarevenement | Jubileumeditie

Op 29 en 30 november 2023 organiseert Shared Research Center Biorizon haar 10e Biorizon bio-aromaten jaarevenement in Rotterdam.

Grote industriële spelers, kleine en middelgrote bedrijven (MKB) en onderzoeks- en technologie-organisaties van over de hele wereld zullen aanwezig zijn om de laatste vooruitgang op het gebied van bio-aromaten te bespreken en om dieper in te gaan op de mogelijkheden om samen biobased business te versnellen.

Op donderdag 30 november 2023 organiseren Biorizon co-initiatoren TNO en VITO dit evenement in het Mainport Hotel in Rotterdam. De avond voorafgaand aan het evenement (woensdag 29 november 2023) nodigt Biorizon deelnemers uit voor een netwerkdiner (tegen een kleine vergoeding). Hotelkamerreserveringen zijn geregeld (beperkt beschikbaar & op eigen kosten).

Programma

Op het programma van donderdag 30 november 2023 staan presentaties van kleine bedrijven tot grote merkfabrikanten die de nieuwste innovaties in hernieuwbare aromaten laten zien:

  • presentaties door industriële wereldspelers zoals Henkel, Westlake Epoxy en Soprema;
  • een update van de vooruitgang die Biorizon heeft geboekt in de technologische ontwikkeling van gefunctionaliseerde bio-aromaten;
  • vooraf te plannen bilaterale matchmaking-sessies om samenwerkingsmogelijkheden te bespreken.

Daarnaast is er volop gelegenheid om in een informele setting in gesprek te gaan met bedrijven, stakeholders en onderzoekers.

Inschrijven is mogelijk via Biorizon's event website.