19-06-2017

Vacature: Operations Manager

De Green Chemistry Campus in Bergen op Zoom geeft bedrijven die werken aan biobased innovaties op het snijvlak van agro en chemie de ruimte en mogelijkheden om te excelleren. Voor de verdere doorgroei van de Campus zijn wij op zoek naar een gedreven Operations Manager.

Operations Manager

Als Operations Manager bij de Green Chemistry Campus (GCC) ben je verantwoordelijk voor een zeer breed portfolio van activiteiten zoals alle operationele zaken op de campus en de activiteiten waar de Campus in participeert, zoals subsidieprojecten. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de huurders op de GCC en draagt bij aan het verder ontwikkelen van een professioneel aanbod van diensten aan huurders en stakeholders. Je bent als secretaris betrokken bij de Aandeelhouders- en Raad van Commissarissen vergaderingen. Je fungeert als ‘back office’ voor het Acquisitie/Business Development team. Je bent direct betrokken bij de realisatie van nieuwe faciliteiten van en op de Campus en het dagelijks management van deze nieuwe faciliteiten. Je werkt in een klein team en legt direct verantwoording af aan de directeur van de Campus. Daarnaast werk je in een netwerk van meerdere partners (overheid, onderwijs en ondernemers) die in gezamenlijkheid streven naar het ontwikkelen van de (regionale) biobased economie.

Profiel

Voor deze functie gelden de volgende kwalificatie-eisen:

De functie is fulltime (40 uur) maar een minimum dienstverband van 32 uur per week is bespreekbaar. Het dienstverband wordt aangegaan voor de periode van 1 jaar met mogelijkheid tot verlenging bij gebleken geschiktheid.

Salariëring

Het salaris is in overeenstemming met de zwaarte van de functie en de ervaring die vereist wordt.  

Green Chemistry Campus & biobased economie

Biobased is een belangrijk speerpunt van West-Brabant. De regio heeft samen met Zeeland en Zuid-Holland de Biobased Delta opgericht. Onder het motto ‘Agro meets Chemistry’ werken ondernemers, kennisinstellingen en overheden uit Zuidwest-Nederland aan de biobased economy. De regio Zuidwest-Nederland is koploper in deze nieuwe economie. De Green Chemistry Campus is één van de toplocaties van de Biobased Delta. De Green Chemistry Campus, gevestigd naast het terrein van SABIC in Bergen op Zoom, is één van de Centra for Open Chemical Innovation in Nederland. Ondernemers, overheden en kennisinstellingen werken hier aan biobased innovaties op het snijvlak van agro en chemie. Uit reststromen van de landbouwsector worden onder meer vezels, eiwitten en suikers gehaald die met behulp van nieuwe technologieën worden verwerkt in hoogwaardige biobased materialen, chemicaliën en coatings. Neem bijvoorbeeld het Shared Research Center Biorizon: TNO en VITO ontwikkelen op de Campus functionele biobased aromaten uit suikers en lignine.

De procedure en nadere informatie

De sluitingsdatum voor sollicitaties is 15 juli 2017. Er wordt gestreefd naar een zo spoedig mogelijke aanstelling. Dit impliceert dat de procedure compact en flexibel zal zijn. Sollicitaties kunnen worden gericht aan mevr. Petra Koenders, directeur van de Green Chemistry Campus (06-2030 0617). Bij voorkeur per e-mail: p.koenders@greenchemistrycampus.com

Voor meer informatie kunt u voor de functie van operations manager contact opnemen met Dennis van der Pas (06-5135 9994)

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Download deze vacature als pdf.

De Campus zoekt ook een Junior Acquisitie Manager

Deze pagina delen:

Partners en initiatiefnemers van de Green Chemistry Campus: