19-06-2017

vacature: Junior Acquisitie Manager

De Green Chemistry Campus in Bergen op Zoom geeft bedrijven die werken aan biobased innovaties op het snijvlak van agro en chemie de ruimte en mogelijkheden om te excelleren. Voor de verdere doorgroei van de Campus zijn wij op zoek naar een gedreven Junior Acquisitie Manager.

Junior Acquisitie Manager

Als Junior Acquisitie Manager zorg je samen met de Senior Acquisitie Manager voor het creëren van nieuwe proposities voor de Green Chemistry Campus. Dit kan door directe acquisitie van bedrijven die willen bijdragen aan vergroening van de chemie tot het gezamenlijk ontwikkelen van business cases met potentiële huurders. De GCC werkt hierbij nauw samen met grote bedrijven in de regio en de regionale ontwikkelingsmaatschappij N.V. REWIN West-Brabant.

Je bent ambassadeur van de GCC op externe events en je bepaalt het beeld van de GCC in de buitenwereld. Dit alles binnen de focus van de GCC. Je werkt in een klein team en legt direct verantwoording af aan de directeur van de campus en operationeel aan de Senior Acquisitie Manager van de Campus. Daarnaast werk je in een netwerk van meerdere partners (overheid, onderwijs en ondernemers) die in gezamenlijkheid streven naar het ontwikkelen van de (regionale) biobased economie.

Profiel

Voor de functie gelden de volgende kwalificatie-eisen:

De functie is fulltime (40 uur) maar een minimum dienstverband van 32 uur per week is bespreekbaar. Het dienstverband is voor de periode van 1 jaar met mogelijkheid tot verlenging bij gebleken geschiktheid.

Salariëring

Het salaris is in overeenstemming met de zwaarte van de functie en de ervaring die vereist wordt.  

Green Chemistry Campus & biobased economie

Biobased is een belangrijk speerpunt van West-Brabant. De regio heeft samen met Zeeland en Zuid-Holland de Biobased Delta opgericht. Onder het motto ‘Agro meets

Chemistry’ werken ondernemers, kennisinstellingen en overheden uit Zuidwest-Nederland aan de biobased economy. De regio Zuidwest-Nederland is koploper in deze nieuwe economie. De Green Chemistry Campus is één van de toplocaties van de Biobased Delta. De Green Chemistry Campus, gevestigd naast het terrein van SABIC in Bergen op Zoom, is één van de Centra for Open Chemical Innovation in Nederland. Ondernemers, overheden en kennisinstellingen werken hier aan biobased innovaties op het snijvlak van agro en chemie. Uit reststromen van de landbouwsector worden onder meer vezels, eiwitten en suikers gehaald die met behulp van nieuwe technologieën worden verwerkt in hoogwaardige biobased materialen, chemicaliën en coatings. Neem bijvoorbeeld het Shared Research Center Biorizon: TNO en VITO ontwikkelen op de Campus functionele biobased aromaten uit suikers en lignine.

De procedure en nadere informatie

De sluitingsdatum voor sollicitaties is 15 juli 2017. Er wordt gestreefd naar een zo spoedig mogelijke aanstelling. Dit impliceert dat de procedure compact en flexibel zal zijn. Sollicitaties kunnen worden gericht aan mevr. Petra Koenders, directeur van de Green Chemistry Campus (06-2030 0617). Bij voorkeur per e-mail: p.koenders@greenchemistrycampus.com

Voor meer informatie kunt u voor de functie van junior acquisitie manager met Peter van der Ham (06-5376 0946)

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Download deze vacature als pdf.

De Campus zoekt ook een Operations Manager.

Deze pagina delen:

Partners en initiatiefnemers van de Green Chemistry Campus: