Netwerk & Advies

Netwerk

Organisaties die zich op de Green Chemistry Campus vestigen, worden onmiddellijk opgenomen in het hoogwaardige en veelzijdige netwerk van de Campus. Van overheden tot kennisinstellingen, van MKB tot grote industrie en van financiers tot inhoudelijke experts: Campus vestigers kunnen rekenen op actieve bemiddeling. 

Campus Update met kansen

In maandelijkse interne updates worden vestigers attent gemaakt op actuele kansen die ze kunnen benutten om hun bedrijf nog succesvoller te maken. Denk daarbij bijvoorbeeld aan kansen op het vlak van financiering en business development.

Climate-KIC Accelerator

Een voorbeeld hiervan is de Climate-KIC Accelerator: een Europees initiatief om innovatie, educatie en ondernemerschap op het gebied van klimaat te versnellen. Ondernemers worden in 3 fasen op weg geholpen om hun business verder te ontwikkelen met een nadruk op marktontwikkeling. Voor fase 1 krijgt de ondernemer (vooralsnog) 10.000 Euro, fase 2: 25.000 Euro en fase 3: 50.000 Euro.

PR

Bedrijven die zich op de Campus vestigen kunnen daarnaast rekenen op professionele ondersteuning om hun biobased nieuws onder de aandacht te brengen van (vak)journalisten. 

Deze pagina delen:

Partners en initiatiefnemers van de Green Chemistry Campus: